Spot Repair:  de oplossing bij kleine schades!

Kleine schades, iedereen krijgt er wel eens mee te maken. Het raken van een ander voertuig of object kan vervelende deukschade of lakschade aan bepaalde delen van de auto veroorzaken. Spotrepair kan hierbij de oplossing zijn!

Kleinere schade aan een bepaald plaatdeel vande auto zijn perfect op te lossen met Spotrepair. Met Spotrepair hoeft slechts een gedeelte van de carrosserie plaatselijk te worden behandeld, zonder dat grote delen van de auto in zijn geheel moeten worden aangesproken. Hierbij is wel een eis dat de schade oppervlakte niet groter mag zijn dan de afmeting van een A4 papiertje. Bij Spotrepair wordt het oppervlak eerst geïsoleerd, geschuurd en indien nodig uitgedeukt. Na het schuren wordt er ter plekke een nieuwe vernis- en laklaag aangebracht en daarna onmiddellijk gedroogd door middel van infraroodlicht.

Het mooie van Spotrepair is dat er geprobeerd wordt om de originele lak zoveel mogelijk intact te houden. Tevens is er in gevallen van lakschade vaak geen spuitcabine nodig. Een groot voordeel hiervan is dat het herstellen van de schade veel minder tijd kost dan de gebruikelijke procedure. Dit bespaart jou veel kosten op het schadeherstel.

Neem voor vragen gerust contact met ons op via telefoon of via ons contactformulier

Autoschadeherstel

Uitdeuken zonder spuiten

Spot repair

Interieur spuitwerk

Airco Service

CONTACT