Autoschade Alphen aan den Rijn

Autoschade Alphen aan den Rijn? Welkom bij Boudroz autoschade. Wij zijn gevestigd in Ter Aar en werkzaam in de gehele regio, daarom kunt u ons ook inschakelen voor autoschade in Alphen aan den Rijn. Wij staan voor totaal schadeherstel aan alle merken personenauto’s, bedrijfsauto’s en scooters. Voor alle particulieren, bedrijven en verzekeringen herstellen wij uw auto van de kleinste deuk tot de grootste schade. 

Wij staan garant voor een goede service en correcte prijs-kwaliteitverhouding. Wij bekijken met u wat de schade is en nemen vrijblijvend met u de mogelijkheden door. Wij vinden altijd een oplossing dat bij u past. Heb je autoschade en kom je uit de regio Alphen aan den Rijn, neem dan contact met ons op voor direct hulp!

Bij Boudroz Autoschade weet u van tevoren waar u aan toe bent. Mocht uw verzekering de gemaakte schade niet dekken, kijken wij altijd of we aan tweedehandse onderdelen kunnen komen, om zo uw auto zo snel mogelijk en tegen zeer lage kosten weer op de weg te krijgen.

Autoschade Alphen aan den Rijn door ons laten regelen!

Wij zijn gevestigd in Ter Aar, maar bedienen de gehele regio zoals bijvoorbeeld: Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Nieuwveen, Leiden, Leiderdorp enz. Door onze prettige manier van klantenbehandeling, komen daarom ook veel klanten voor autoschade uit Alphen aan den Rijn.

Belt u gerust op of kom gewoon langs. Wij bekijken met u wat de schade is en nemen vrijblijvend met u de mogelijkheden door. Als u hier voor verzekerd bent of niet, wij vinden een oplossing dat helemaal bij u past.

U zocht op Autoschade Alphen den Rijn?
Neem voor vragen gerust contact met ons op via telefoon of via ons contactformulier

Contact

Boudroz Autoschade
Kerkweg 61-A3
2461GC Ter Aar
0172769001

06-41884822

Openingstijden:
Ma t/m Vr: 08:00 - 18:00
Zaterdag  : 09:00 - 16:00
Zondag     : Gesloten

Autoschadeherstel

Uitdeuken zonder spuiten

Spot repair

Interieur spuitwerk

Airco Service

CONTACT