Airco Service:

Een airco verkoelt en zorgt dat de ramen niet beslaan. U houdt het hoofd koel en hebt beter zicht rondom. Daarom is het zaak dat uw airconditioning goed wordt onderhouden.

Wanneer u op zoek bent naar een auto airco specialist in Ter Aar en wijde omgeving, dan bent u van harte welkom bij Boudroz Autoschade. Wij kunnen uw auto airconditioning jaarlijks preventief controleren, vullen, onderhouden en repareren.

Boudroz Autoschade is bedrijf dat zich onder andere heeft gespecialiseerd in onderhoud, service en reparatie van auto airconditioning voor bedrijven en particulieren. 

Het Nederlandse klimaat is vochtig. Een auto airco koelt, maar zorgt er ook voor dat het vocht uit de lucht haalt. Deze twee zaken zorgen er samen voor dat er zomers een koele luchtstroom in de auto ontstaat. In de natte maanden van het jaar zorgt de airco ervoor dat de beslagen ruiten binnen de kortste keren weer helder zijn hetgeen de veiligheid ten goede komt. Een goed werkende auto airco zorgt er ook voor dat de lucht in de auto vrij van micro-organismen en stof is.

Neem voor vragen gerust contact met ons op via telefoon of via ons contactformulier.

Autoschadeherstel

Uitdeuken zonder spuiten

Spot repair

Interieur spuitwerk

Airco Service

CONTACT